christmas wishlist

| tankar
Hörni! Är det bara jag som tycker det blir svårare för varje år att komma på vad en önskar sig till jul? Jag kommer liksom inte på något! När jag var liten kunde jag skriva meterslånga listor på grejer jag vill ha, nu står det bara still i huvudet. Kanske är det något positivt, att jag inte saknar något. Men här är ett par grejer jag tänkt ut till min önskelista för året! 
 
1. En liten clutch eller axelbandsväska från Malene Birger hade jag inte haft något emot att bära. Vissa tycker nog att det mönstret är uttjatat vid det här laget, men jag tycker tvärtom, att det är så snyggt! För mig som bara bär svart nästan är det ju hur snyggt som helst att bryta av med en mönstrad accessoar. HÄR hittar du väskorna! 

2. Parfym! Min favoritdoft, black opium från YSL börjar ta slut och jag känner för att prova något nytt. Har länge suktat efter Diors Blooming Bouqet som syns i collaget, den doftar obeskrivligt gott! Dessutom tycker jag att Ariana Grandes nya doft är så himla underbar, för att inte tala om flaskan med den lilla fluffiga bollen på. Love it! Båda finns på Kicks hemsida. 

3. Modern renaissance paletten från Anastasia, alltså wow. Den här paletten är faktiskt magi. Som jag nämnde i inlägget igår så älskar jag ju varma skuggor med rosa toner, så den här paletten är ju ultimat! Finns att köpa på Kicks den med. 

4. Resa. Min största önskan är väl egentligen att få resa någonstans, spelar egentligen inte någon roll vart för bara själva känslan av att få åka bort är så härlig. Drömresemålet skulle nog vara New York om jag fick önska. Dit vill jag åka inom en snar framtid. 

5. Den här fluffiga drömmen kommer från Forever 21. Jag bara MÅSTE ha denna, hur fin är den inte?! Gulddetaljerna gör den bara ännu mer drömmig. Har länge velat bära en stor fluffig (fusk)päls, den här är ju bara perfekt! 

6. Accessoarer är något jag saknar. Känns så himla naket att gå utan smycken, fina väskor och andra detaljer. Zara har fått in otroligt mycket fint, bland annat väskan och örhängena ovan, helt i min smak. Så fint! 

Utöver det önskar jag mig bara en FIN jul, det är väl egentligen min högsta önskan. Lugn och mysig jul. Det håller jag tummarna för. 

Vad önskar ni er? Kommentarer
Jessica Högberg

Hoppas tomten läser😊

2016-11-20 / 12:52:58
url: http://lchftrollet.blogg.se/
My

Har också jättesvårt att komma på något! Får söka runt för att se om det är nått jag behöver haha!

2016-11-20 / 14:05:26
url: http://monkiapa.blogg.se/
annelie

fina örhänge :D

2016-11-20 / 14:43:41
url: http://tippellertopp.blogg.se
Celine

Vill också ha Ariana Grandes parfym!

2016-11-20 / 21:27:12
url: http://celinelf.blogg.se
Prietha

Måste också göra en önskelista!

2016-11-20 / 21:41:21
url: http://prietha.se
Ajli Müller

Jag önskar mig dior J'adore :D BÄSTA EVER!

Hur som helst, angående mitt val vegetarian så märker jag stor skillnad, men jag ÄR inte vegetarian. Mina senaste blodprover visade dock på "typisk veganbrist" enligt sköterskan, så trots att jag äter kött ibland har jag samma bristämnen som om jag aldrig åt det. Så jag tänkte jag kör ett tag. Tycker att jag är piggare :D

2016-11-21 / 06:09:32
url: http://ajlimuller.se/
Carolina Thoor

En massa härligt som du önskar dig! :D

Sv; jo tack, det har det också varit! :)

2016-11-21 / 08:48:28
url: http://knaset.blogg.se/
Liene Svärd

Önskar mig inte heller så mycket men gärna parfym eller presentkort till body shop.

2016-11-21 / 09:31:33
url: http://piggigen.blogg.se/
Fanny

åh har börjat med min lista men fick mer inspo nu :D

2016-11-21 / 11:57:39
url: http://www.devote.se/fannymagnusson
MALIN

Såååå fina saker! Älskar både paletten från Anastasia och Ariana Grande's parfym! Kram

2016-11-22 / 06:47:03
url: http://malinkirstine.se/Namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Länk eller bloggadress:

Din kommentar:

Trackback