en liten bloggsemester

| Allmänt
Hörni! Jag tar era otroligt kloka ord till mig och tar några dagar från bloggandet för att samla lite kraft samt kreativitet. Jag har en hel del att göra ju innan julledigheten, så om cirkus en vecka, MAX, återkommer jag med nya inlägg. Hoppas ni vill fortsätta följa mig då!

Tills dess får ni jättegärna följa mig på instagram/twitter där jag heter @juliagjohansson eller snapchat där jag heter @dropdeadcolour! : ) 

Stor kram <3
LÄMNA EN KOMMENTAR      


hello monday! ❣

| Allmänt
Hallå måndag! Jag är så gott som återställd från förkylningen, vilket känns härligt! Nu är det inte alls många skoldagar kvar tills jag åker hem till familjen ett par veckor över jul och nyår, alltså det ska bli så härligt att det inte ens finns ord som beskriver?! I need this. Har ni några planer för jullovet om ni nu har lov? Eller vad ska ni hitta på under er ledighet? 
 
 
Jag ska faktiskt jobba både julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen vilket jag är superglad för! Speciellt för nyår, glad över att slippa allt som heter alkohol och social press. Nej tack, då sitter jag hellre på jobbet. 

 
Den här typen outfiten är typ det enda jag bär just nu, tjocka gosiga tröjor med lång plisserad kjol. Med strumpbyxor förstås! Snyggt, varmt och bekvämt. Win!
 
Haha, ser ni förresten min stativlösning i spegeln? En hög med böcker... haha! Jag har inte tagit hem mina stativ till Skåne än, men jag borde verkligen göra det när jag åker hem efter jul. Men ändå, bra lösning? 

 
Tack för alla fina svar igår, kändes mycket bättre efter att ha läst era kloka ord! 

Hoppas ni får en superduperfin dag och start på veckan!
Kram : ) 
LÄMNA EN KOMMENTAR      


söndagstankar

| tankar
Godmorgon på er, eller ja god förmiddag blir det ju kanske. Klockan är ju faktiskt kvart i elva! Som jag önskar att jag kunde vända rätt på dygnet, gå upp vid 8 och somna i tid. Det går bara inte! Har ni några tips? Vill gå upp tidigt! 

Idag ska jag nog inte hitta på något speciellt, förhoppningsvis hitta lite julklappar och ta en långprommis. Det är målsättningen hehe! Har iallafall haft en jättefin helg. Blev en spontan utgång i fredags med en massa favoritmänniskor, hade superduperkul! Det behövdes.

 
Hörni jag har tänkt på en grej som jag känner angående bloggandet. Jag tycker det är superkul och ett perfekt sätt för mig att kunna vara kreativ på. Men det känns väldigt ofta som jag får krysta fram inlägg för att ha något att publicera varje dag, för om jag inte gör det så förlorar jag läsare. Det känns faktiskt supertråkigt. Vissa dagar har jag varken inspiration eller lust och då känns det så tråkigt att publicera något dåligt material bara för att. 
I en drömvärld skulle jag kunna blogga om det jag vill när jag vill och att läsarna läser för att de faktiskt vill inspireras och läsa om det jag skriver om. Idag känns det inte riktigt så. Känns ofta mer som en press... 
Känner ni också så ibland? 

Läs gärna debattartikeln jag skriver tillsammans med min styrelse i CUF Malmö idag förresten, om flygskatten som vi säger nej till ->länk-> "Flygskatten är en straffskatt"

Stor kram! 

I believe in santa!

| tips
Woho titta vilket gulligt "nattlinne" som landade i brevinkastet. Vad kallas den här typen av sovplagg ens? I don't know! Fyndade det iallafall på Bikboks black friday rea, kunde inte låta bli. Hur söt?! 
 
 
Materialet är dessutom världens lenaste, blev mycket positivt överraskad. Ska bli så mysigt att glida runt i denna under december månad.
 

För dryga hundralappen blev den min, men tror att orginalpris är ca 180kr så det är ju inte så farligt det heller. Tips tips! 

 
Kram! 

sjukstuga ❅

| vardag
Buhu hörni! Jag som varit så glad över att jag sluppit allt som heter vinterkräksjuka och influensa ligger nu strandad i sängen med världens feber. Det var i förrgår som frossan slog till över någon minut, fy tusan säger jag bara! Jag askyr verkligen att vara sjuk, känner mig på något sätt lite äcklig av att bara ligga hemma. Dessutom blir jag så stressad över att inte kunna vara produktiv. Brukar ni också känna så? Nåväl, som tur är har jag inte några direkta planer i helgen så det får bli att vila och bli frisk! 
 
 
Igår tog jag några alvedon och tvingade mig själv till apoteket, och sprang också in på sushihaket som ligger precis där jag bor. Har aldrig varit där förut då jag brukar vara trogen till mitt favoritställe, men eftersom det här stället låg närmre gav jag det en chans. Woho säger jag bara, har hittat min nya favoritsushi; 2 minuter från där jag bor. Win win! Så gårdagen blev lite bättre med sushimys.
 
 
Idag ska jag försöka vila upp mig men också försöka vara så produktiv jag kan, efter förmåga det vill säga. Är ju som tur är ledig idag men vore skönt att få lite gjort. 

Har startat dagen och gårdagen med att titta på julkalendern (vem blir ens för gammal för det?) samt öppna luckorna i min smyckeskalender. Så mysigt! Nu hoppas jag på att få bli frisk inom kort. Uppdateringen blir kanske inte på topp med tanke på sjukdom, men jag tror ni förstår. : ) 

Ps, besöksrekord igår! Hurra, tack tack tack ni är bäst <3

Kram! 

it's in the details

| Allmänt
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / / 7 
 
Några favoritaccessoarer som jag gärna ägt, hur fina är inte MK örhängena egentligen? Tomten? Sen är ju halsduken bara föör fin, har länge suktat efter den. 

*Innehåller adlinks

Kram!